O nama

Novi broj je u prodaji!Novine Oglasi 032 su prve novine namenjene besplatnom oglašavanju putem malih oglasa u Zapadnoj Srbiji.

Novine "Oglasi 032" se na kioscima nalaze već jedanaestu godinu, a distribuiraju se na području: Čačka, Ivanjice, Lučana, Guče, G.Milanovca, Užica, Zlatibora, Arilja, Požege, B.Bašte, Prijepolja, N.Varoši i Priboja.

Možete se oglasiti i približiti Vaše poslovanje na kolornim ili na crno-belim stranicama naših novina.

WEB portal www.oglasi032.com , aktuelan od 01.05.2003.godine, posećuju korisnici širom sveta – sa preko 50.000 poseta mesečno. Pored besplatnih malih oglasa koji su razlog velikog broja poseta, tu je i baza podataka privrednika regiona koja je u porastu sa brojem podataka, kao i reklamne stranice firmi i preduzetnika.

Naš web portal pored korisnika iz zemlje, koriste i ljubitelji interneta sa prostora bivše Jugoslavije, korisnici iz dijaspore...

Za protekih 10 godina naš web portal je posetilo preko pet miliona korisnika interneta.

U toku proteklih 10 godina uspeli smo da, osim korisnicima iz Zapadne Srbije, koju pokrivamo sa tiražom naših novina, omogućimo i ostalim regionima uvid u oglasni prostor koji nudimo kao i ponudu naših oglašivača.

Od vas očekujemo saradnju i pomoć u kreiranju elektronskog izdanja našeg časopisa. Svi predlozi i primedbe su dobrodošli.

Ukoliko želite da aktivnije učestvujete u kreiranju Oglasa 032 javite se - postoji mogućnost stalne saradnje.